Workshops

De workshop Leven zonder stress is als een oase van rust

Ben jij ook toe aan wat rust in je hectische leven?
Wil je ook weleens innerlijke rust ervaren, maar weet je niet hoe dat moet?
Kom dan de workshop 'Leven zonder stress' doen.

18 mei (zondag)
21 juni
19 juli
23 augustus
27 september
25 oktober
22 november
27 december


Aanmelden kan via e-mail: info@brightnezz.com
of telefonisch 06 54775574.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief Inspiration&Insights kan hier

De workshops staan allemaal gepland in de omgeving van Helmond/Eindhoven.

Inhoud Workshop

Op een eenvoudige manier, met veel persoonlijk aandacht,  leer je de technieken die je in je dagelijks leven direct kunt gebruiken.
Het uitgangspunt bij de workshop 'Leven zonder stress' is dat jij weer aan het roer van je leven komt te staan.
De ademhalingstechnieken, ontspanningsoefeningen en meditaties zijn eenvoudig, krachtig en ook alleen makkelijk uit te voeren. Het doel van de manier waarop de workshop gegeven wordt, is dat iedere deelnemer na afloop het gereedschap in handen heeft om in het leven van alledag zelf aan het roer te staan en de aangeleerde technieken te gebruiken.
  • Kosten: De workshop (10.30-17 uur) kost 100 euro voor particulieren. Voor bedrijven zijn de kosten 150 euro per persoon. In beide gevallen komt er 10 euro bij voor een uitgebreide lunch, koffie, thee en water.
  • Herhalers: Wil je de workshop nog een keer herhalen dan kan dat voor de helft van het geld. Particulieren betalen dan 50 euro en medewerkers van bedrijven 75 euro. In beide gevallen komt er dan weer een tientje bij voor koffie, thee, fris en een uitgebreide lunch. 
  • Extra: Verder krijgt iedere deelnemer aan het eind van de workshop een goodiebag met onder andere mijn boekje 'Doe maar gewoon, doe mindfulness' cadeau. Hierin staan veel oefeningen die jezelf thuis kunt doen.
  • Aanmelden: Aanmelden kan via e-mail: info@brightnezz.com of telefonisch 06 54775574
  • Aanmelden nieuwsbrief Inspiration&Insights

Mindfulness bij Brightnezz

‘Iedere seconde die jij je drukt maakt om het verleden, gaat af van de toekomst’. Deze eenvoudige wijsheid ligt ten grondslag aan de workshops en trainingen die ik geef. Eenvoudig, met een warm hart en vol energie help ik mensen met het loslaten van angst, stress en spanning. Vanaf de allereerste keer heeft de training een weldadig effect op je lichamelijke en geestelijke weerbaarheid.


Vriendinnendag

Een heerlijke dag ontspannen samen met je vriendinnen!
Waarom samen met je vriendinnen (met vrienden mag natuurlijk ookKnipogen) zul je je afvragen? Het antwoord is eenvoudig!
Omdat je op een eenvoudige manier een andere (emotionele) taal leert spreken. 
Maar zoals met al het nieuwe wat je leert: om het goed te laten integreren, is het fijn om er met anderen over te praten, wat te sparren. Op die manier wordt het een vanzelfsprekend deel van jezelf.
Stel je het eens voor hoe heerlijk het is om weer vrij te zijn van beperkende gedachten en gevoelens en vanuit rust en vertrouwen mee te gaan met de stroom van het leven en weer te genieten en dat met je vrienden en vriendinnen te kunnen delen want zij ervaren hetzelfde.
Als je dat wilt, dan leer ik je het geheim van geen kritiek op jezelf hebben. Bel me (06 5477574) of meld je aan via info@brightnezz.com!
Ja, dat wil ik! Wanneer kan het?
Aanstaande zaterdag (25 januari ) is de eerstvolgende workshop. Andere data zijn 22 februari, 22 maart en 19 april. 
Mocht je het liever bij jou in de buurt doen, laat me dat dan even weten.
Dus …. tot gauw!
06 54775574
PS
En natuurlijk zorg ik ook bij jouw thuis voor een heerlijke biologische lunch met een verse salade en een homemade soep om van te smullen. En ook bij jou krijgt iedereen een goodie bag waarin naast een paar leuke, praktische of lekkere cadeautjes onder andere mijn boekje 'Doe maar gewoon, doe mindfulness' zit.

Aanmelden nieuwsbrief Inspiration&Insights