About

Ik ben trainer mindfulness, geef iedere maand mijn workshop 'Leven zonder stress' en doe dat met veel plezier.
Kijk even onder het kopje Mindfulness dan zie je wanneer de eerstvolgende workshops is.
Ook organiseer ik thema-avonden met onderwerpen als Ademen, Jouw of mijn spanning, Loslaten, De Kracht van Denken en bijvoorbeeld Mediteren.
Onder het kopje Thema-avonden lees je hier meer over.
Wil je de cursus Mindfulness gaan volgen (8 bijeenkomsten van 2,5 uur) neem dan even contact met me op!

De workshops, cursussen, trainingen en thema-avonden die ik geef, heb ik (deels) zelf ontwikkeld en dat werpt prachtige vruchten af.
Naast dit werk dat ik met veel enthousiasme doe, heb ik een enorme passie voor schrijven. Ik schrijf in opdracht en voor mijn plezier.
Mijn ervaringen zowel zakelijk als persoonlijk verwerk ik in teksten en verhalen. Veel daarvan publiceer ik op mijn blogs. Blog.brightnezz.com gaat met name over mindfulness en daaraan gerelateerde zaken. En op blog.jannyleggedoor.com laat ik alle andere onderwerpen aan bod komen.

Even voorstellen
Mijn naam is Janny Leggedoor. Ik ben moeder, oma, vriendin, mindfulnesstrainer, schrijver/journalist, oprichter van het trainingscentrum Brightnezz, soms fanatiek sporter, vaker gezelligheidsdier, denker, maar zeker ook doener, een watje met een scherpe blik, waarnemer maar vaker deelnemer, huilebalk en lachebek, down to earth en gelukkig ook weleens in de zevende hemel.

Ik denk na, onderzoek, observeer en ervaar. Ik ben, en zal, altijd vragen blijven stellen. 
Mijn nieuwsgierigheid naar wie ik ben is de laatste jaren weer meer de boventoon gaan voeren. Mijn persoonlijke doel is iedere dag mijn innerlijk leiderschap te vergroten met als ultieme doel de  ‘meester’ te worden van mijn innerlijke zelf.
Compassie is het belangrijkste gereedschap waarmee ik werk. Verder gebruik ik veel technieken uit de mindfulness. Toch schud ik mensen soms ook door elkaar. Om ze weer helderheid te laten ervaren, Brightnezz. Net even anders!
Op LinkedIn vind je nog veel meer over mij.
Heb je vragen of ben je gewoon nieuwsgierigheid neem dan contact met me op. Ik help je met het vinden van antwoorden.
Contact