29.12.15

Ik ben verhuisd!

Beste mensen

Ik ben verhuisd naar mijn nieuwe website www.brightnezz.com.
Hier vind je nog steeds verhalen over stress, mindfulness, meditatietechnieken, bewustwordingszaken, trainingen, workshops en de agenda. Het is nu alleen allemaal onder één dak en daardoor een stuk overzichtelijker.
Wil je zeker weten dat je mijn blogs ontvangt, meld je dan HIER aan voor de nieuwsbrief Inspiration & Insights. Dan houd ik je op de hoogte als het over mindfulness gaat of het voorkomen van een burn-out of verminderen van stress of aanverwante zaken.

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je nu al mijn laatste blog lezen, ga dan HIER naar toe.

Wil je mijn laatste nieuwsbrief lezen, kijk dan even HIER!

Ik hoop van harte dat we via mijn nieuwe website en blog ook contact blijven houden.

Warme groet en hopelijk tot gauw!

JannyGeen opmerkingen:

Een reactie posten

Heb jij daar een mening over? Neem geen blad voor je mond en reageer: