23.10.15

Adrenaline en cortisol gieren door je lijf

Morgen is het weer zover. Dan gaan we weer met z’n allen een hele dag ontstressen.
Gewoon even niets, behalve dan de stilte in jezelf opzoeken. Ervaren wat het betekent om stil te zijn van binnen. En daardoor vrede te ervaren ondanks alle hectiek, probelemen en verdriet in je leven.
Ik vind het nog steeds een heerlijke bezigheid, terwijl ik het toch alweer een paar jaar doe! Meld je hier aan!
Tot morgen
Janny!
  
 
 
Stress, een lastig fenomeen
 
Ieder mens heeft stress. Dagelijks gebeuren er zaken waardoor je stress krijgt. Ook ik voel me weleens gestrest.
Stress krijg je, om maar eens wat extreems te noemen, als je een noodstop met je auto moet maken. De adrenaline en het superstresshormoon cortisol giert dan door je lichaam. Gelukkig is zoiets een uitzondering. Maar we kunnen ons er allemaal iets bij voorstellen. Ook een kind dat achterover van z'n stoel valt of met een gat in z'n of haar hoofd thuis komt, veroorzaakt stress.

Ik kan ook stress krijgen van mensen. Gewoon al van hun nabijheid. Of van hun negatieve houding. Ik krijg bijvoorbeeld ook stress van mijn computer als die niet doet wat ik wil. Als ik geen verbinding met internet krijg terwijl normaal gesproken dit zonder problemen gaat. En dan de provider bel maar die zegt steeds dat het heel druk is en ik daardoor minimaal 15 minuten moet wachten voordat ik iemand aan de telefoon krijg. 
 
Dus ja stress maakt een onlosmakelijk onderdeel uit van mijn leven. De workshop Leven zonder stress gaat ook niet over nooit meer stress ervaren. Het gaat erover HOE JE WEER VAN JE STRESS AFKOMT!!! Dat is wat je leert!

Je leert de methodiek om stress te verminderen!

Nieuwsgierig geworden? Kom het morgen maar ervaren.
 
Dat is de dag waarop jij even niets hoeft. Het mag helemaal stil worden in jou want voor alles wordt gezorgd. 

 
Warme groet en tot morgen of maandag (dan begint de nieuwe cursus)

Janny Leggedoor
06 54775574

Andere data zijn:
21 november
19 december
30 december

 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Heb jij daar een mening over? Neem geen blad voor je mond en reageer: