7.8.15

Krijg weer bergen energie door bewust adem te halen

Ik heb een eigen trainingsruimte gerealiseerd.

Kijk maar eens op de foto!De bovenverdieping is nu volledig in gebruik als trainingscentrum.

Ik ben niet zo'n geweldige fotograaf zoals je ziet :), maar dat doet niets af aan de ruimte. Het is een heerlijke plek waar je met een man/vrouw of tien kunt verblijven om er 'teachings' te volgen, te mediteren, een workshops of cursus Mindfulness te doen of thema-avonden te bezoeken.

Tot nu toe is ruimte door iedereen als heel prettig ervaren. Ik ben benieuwd wat jij er van vindt!

Kom maar gauw een keer kijken.

En natuurlijk drinken we dan samen een kopje koffie/thee of iets fris.


Ik ben zo blij met en trots op deze eigen ruimte!


Het maakt ook dat ik nog meer zin heb in het nieuwe seizoen.

Ik hoop jij ook!

Ik heb bijzondere thema-avonden in de steigers gezet met onderwerpen die - hopelijk - bij jullie aanslaan.

Kijk maar eens wat je van mijn nieuwe opzet vindt!

En geef vooral feedback!

Hier vind je het nieuwe programma voor het najaar van 2015!De eerste thema-avond gaat over ademen!

Weer bergen energie krijgen door goed te ademen. En weer helemaal in balans komen door goed te ademen.

Aan de slag met je ademhaling en weer vol energie en volledig ontspannen naar huis gaan. Dat bied de thema-avond 'Ademen' je.

Kom je ook 18 augustus?

Meld je HIER dan aan!


Weken kunnen we zonder eten, dagen zonder water, maar zonder adem komt niemand veel verder dan een paar minuten of zelfs minder.

Als je ademt, adem je leven in.

Gelukkig is ademen een heerlijk autonoom proces. We hoeven er nooit over na te denken. Zelfs in onze diepste slaap gaat de ademhaling door.

De ademhaling past zich ook aan onze inspanningen aan.


Al met al kun je zeggen:"We hebben er geen omkijken naar!!!! "Omdat onze ademhaling er altijd is, is het afstemmen op de adem ook een prima manier om op te houden met piekeren, of met het oeverloze gebabbel in je hoofd, of met je behoefte om controle te houden.Wat dit laatste betreft: je controleert helemaal niets als het om je ademhaling gaat.Ik vind het heerlijk om me voordat ik begin aan mijn meditatie, te concentreren op mijn ademhaling. Het is ook een belangrijk onderdeel van de cursus mindfulness …. aandacht hebben voor je ademhaling!

Soms doen mensen heel ingewikkelde dingen in hun spirituele zoektocht naar wat geluk, inzicht of balans. Ik beschouw het altijd als een wonder hoe zoiets eenvoudigs als ademhalen voor zoveel inspiratie en creativiteit kan zorgen.
Maar kom het vooral zelf ervaren!!!

Tijdens de thema-avond van 18 augustus gaan we 'aan de slag' met onze ademhaling en ervaar je hoe ontspannend dit is en hoeveel energie bewust ademhalen geeft.


Tot 18 augustus 
Aanvang 19.30 uur
Wel even Aanmelden


Warme groet

JannyIk ben weer op mijn oude vertrouwde mobiele nummer te bereiken. Dus.... als er iets is, of je wilt je aanmelden voor een thema-avond of workshop, mag je me ook bellen op 06 54775574.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Heb jij daar een mening over? Neem geen blad voor je mond en reageer: