25.8.14

Een heerlijke middag ontspannen in 't Brandpunt in Brandevoort

Een middagje Body&Mind is als een heerlijke douche
voor lichaam en geest
Zondag 7 september kunt u ervaren wat Chi Kung/Tai Chi, Power-, Chi- en Yin Yoga en Shiatsu Massages met u doet. Ook kunt u kennismaken met de workshops Leven zonder stress en Live by choice.
In ’t Brandpunt in Brandevoort gaat het er deze zondagmiddag heerlijk ontspannen aan toe en kan iedereen gratis deelnemen. De open middag is van 12 tot 16 uur.

De middag staat in zijn geheel in het teken van het leren ontspannen van lichaam en geest, of zoals de organisatoren het genoemd hebben: een Open Middag Body & Mind.
Vandaar ook deze verschillende disciplines.

Maryscha van studio Marychi  (12-12.30 14.30-15 uur) neemt u mee in de wereld van de Tai Chi en Chi Kung en Chi Yoga (12.30-13 en 15-15.30) en laat u ervaren hoe lichaam en geest ontspannen door de eenvoudige maar eeuwenoude, vloeiende bewegingen. Bij chi yoga gebruik je zachte, vloeiende bewegingen samen met een gecontroleerde ademhaling, waardoor stress vermindert, rust in lichaam en geest komt, innerlijke stabiliteit ontstaat en een positieve en pro-actieve levenshouding ontstaat. 
De workshop Leven zonder stress(12-13 en 14-15 uur) doet precies wat het zegt: het maakt een eind aan de stress in je leven.  Na afloop van de workshop ben  je totaal stressvrij en beheers je de technieken die ook in het dagelijks leven makkelijk toepasbaar zijn. JannyLeggedoor van Brightnezz heeft deze workshop, gebaseerd op eeuwenoude boeddhistische principes, ontwikkeld en kan hier alles over vertellen. Maar ze laat je ook ervaren hoe het voelt om vrij van stress te zijn.
Bart Kuipers van Ucoaching(13-14 en 15-16 uur)  laat je tijdens de workshop Live by choice zien welke rol keuzes spelen bij het bereiken van je doelen en bij het realiseren van veranderingen in je leven. Ook leer je een techniek die je helpt om de goede keuzes te maken.
Sylvia Lenders van Life & Energy Improvement is het gezicht achter de Shiatsu Massages. De techniek van Shiatsu is erop gebaseerd om door middel van palm- en vingerdruk op de meridianen (energiebanen), en door manipulatietechnieken zoals stretching, kloppen en wiegen de energie in het lichaam in balans te brengen. Deze methode helpt om stress te reduceren en lichaam en geest te versterken, waardoor je vitaliteit verbetert. Sylvia is van 12 tot 16 uur met deze massagetechniek aan de slag.
Florus van Helen met Klanken(13.30-14.30) laat ons kennismaken met de ontspannende werking van klanken. Hoe de klanken bijvoorbeeld invloed hebben op de trillingen van de hersengolven en negatieve gedachten naar de achtergrond laten verdwijnen. Ze zorgen ook voor een diepe ontspanning. Het is ook een vriendelijke manier om oude patronen te doorbreken.
Pieter van der Putten van Atma Yoga introduceert je in de wereld van Power en Yin yoga( 13-13.30). Power yoga is een fysiek uitdagende vorm van yoga die kracht, souplesse, uithoudingsvermogen en balans geeft. Yin Yoga komt uit het Tao├»sme en gaat over het zoeken naar balans, de tegenhanger van Yang. Het wereldbekende zwart/witte icoon symboliseert deze tegenstelling in yin en yang. Op een zachte rustige manier worden bindweefsel en gewrichten geoefend om meer ruimte en kracht te realiseren. Maar beslist een nieuwe ervaring die het proberen waard is.

Grijp nu je kans en kom een hele middag heerlijk gratis ontspannen.

Wij, de organisatoren, hebben er in ieder geval heel veel zin in. Graag tot zondag 7 september. Als je meer wilt weten schroom niet en neem contact op met Maryscha, 06 21566478 of stuur een e-mail naar info@studiomarychi.nl. Of bel even met Janny, 06 54775574, info@brightnezz.com.
Wat is Shiatsu?


Grijp je kans en kom een hele middag heerlijk gratis ontspannen.

Wij, de organisatoren, hebben er in ieder geval heel veel zin in.  Graag tot zondag 7 september. Als je meer wilt weten schroom niet en neem contact op met Maryscha, 06 21566478 of stuur een e-mail naar info@studiomarychi.nl. Of bel even met Janny, 06 54775574, info@brightnezz.com.Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Heb jij daar een mening over? Neem geen blad voor je mond en reageer: