29.4.14

'Als de stress de kop op steekt, keer ik in gedachten weer terug naar de workshop'

Inspiration and Insights

22 april 2014
Doe maar gewoon, doe mindfulness!
Beste [VOORNAAM]

Wil je weten hoe mijn workshops ervaren worden, lees dan eens de reacties van Sylvie en
René, die vorige week de workshop hebben gevolgd.

Warme groet

'Zelfs mijn moeder vindt me kalm en flegmatisch'
"Ik heb de workshop ‘Einde aan de stress’ als zeer prettig ervaren. De entourage, Janny zelf en de geleide meditaties ademden een sfeer van rust uit. Ik zie de ademhalingsoefeningen die ik van Janny heb geleerd als zeer bruikbare instrumenten. De herinnering aan de dag zelf is als een soort oase om in gedachten naar terug te keren als de stress zijn kop op steekt. Tekenend vind ik de opmerking van mijn moeder bij wie ik twee dagen na het volgen van de workshop op bezoek was: ‘Je bent zo kalm, bijna flegmatisch’."
"Janny, bedankt!"

Silvie Rohde
'Het einde had een prachtig crescendo'
"Ik wist niet wat ik me voor moest stellen bij de workshop ‘Einde aan de stress’. Wat we voorgeschoteld kregen (naast een overheerlijke lunch) was een goed uitgebalanceerde dag waarbij de ademhalingsoefeningen stap voor stap opgebouwd werden. Tussen de oefeningen door kregen we interessante informatie die vaak ondersteund werd door wetenschappelijk onderzoek. De dag werkte toe naar een prachtig crescendo in de vorm van twee geleide fantasieën die mij in gesprek brachten met mijn hogere zelf en mijn anima. Een bijzonder cadeautje! Het was een uitermate ontspannen dag waar ik van genoten heb en die mij houvast geeft als de stress dreigt toe te slaan."
René Jelsma

Data nieuwe workshops!
De data voor de andere workshops zijn:
18 mei
21 juni
19 juli
23 augustus
27 september
25 oktober
22 november
27 december

Dit zijn allemaal zaterdagen.
Mocht je voorkeur naar een andere dag uitgaan, laat het me dan weten.

Meld je aan voor de workshop door een email te sturen naarinfo@brightnezz.com! Of bel me op 06 54775574. Wil je meer informatie, neem dan ook gerust contact op.
Wil je de rest van Inspiration&Insights lezen, klik dan hier!Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Heb jij daar een mening over? Neem geen blad voor je mond en reageer: