18.2.14

Gratis mindfulness training in Gent

Heb je een BMI van 25+ en ben je nieuwsgierig naar hoe dat komt. Doe dan mee aan het onderzoek van de Universiteit van Gent om in acht weken tijd via de Mindfulness-Based Eating Awareness Training (MB-EAT) te achterhalen hoe mindfulness je kan helpen bewuster te eten. De training wordt gegeven door Caroline Baerten en Björn Prins.

Ja, ik weet het.... Gent is een heel eind weg als je er iedere week naar toe moet. Toch wilde ik het de lezers uit Belgie, of misschien ken je wel iemand in de buurt van Gent, dit niet onthouden. 
Want... je wordt je niet alleen meer bewust van wat je eet, je helpt ook mee aan het onderzoek en kunt op die manier ook weer indirect anderen helpen.
Hieronder de oproep die op de site van het Belgische instituut voor mindfulness Itam stond. 

In het kader van een onderzoeksproject aan de Universiteit Gent, nodigen wij vrouwen met BMI 25+ uit om deel te nemen een aan 8 weken Mindfulness-Based Eating Awareness Training (MB-EAT).
Met dit onderzoek willen wij nieuwe inzichten ontwikkelen in het effect van een mindfulness gebaseerde interventie op het eetgedrag, vastgeroeste eetpatronen en gewicht.

Praktisch

Op 4 afgesproken momenten zullen wij u vragen om vragenlijsten in te vullen en in ruil krijgt u een gratis 8 weken MB-EAT training aan de Universiteit Gent. We garanderen volledige anonimiteit en vertrouwelijkheid bij de verwerking van de gegevens.Data

De intakegesprekken vinden plaats van 20 tot 22 januari 2014.

De data voor de 8 weken training in UGent van 18u30 tot 21u:

* Februari 5 - 12 - 19 - 26
* Maart 5 - 20 (donderdag!) - 26
* April 2

Tweede reeks data
* Mei 8 - 15 -22 - 29
* Juni 5 - 12 - 19 -26U kan zich hier aanmelden voor het onderzoek naar MB EATING.

Op basis van deze informatie wordt uw kandidatuur al dan niet weerhouden. Na de goedkeuring van uw aanmelding zullen we un contacteren met meer informatie over het onderzoek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Heb jij daar een mening over? Neem geen blad voor je mond en reageer: