15.11.13

Feestje: ik trakteer want ik ga lesgeven aan de academie!


Ik ga per 1 januari lesgeven aan de Academie voor Natuurgeneeskunde (ANZN)in Eindhoven. Ik ben heel blij en wil jullie in deze blijdschap betrekken door enkel vandaag (15 november) mijn zeven uur durende workshop 'Een eind aan de stress' voor 75 euro in plaats van 110 (Inclusief lunch, koffie, thee en fris) aan te bieden.Gisteren ben ik met de directeur van de Academie voor Natuurgeneeskunde Zuid-Nederland overeengekomen dat ik er docent wordt. Er komt onder meer een kennismakingscursus Mindfulness, die uit vier dagdelen bestaat en geschikt is voor iedereen die hier belangstelling voor heeft. 

Aan trainers, coaches en andere professionals ga ik de door mij ontwikkelde workshop 'Een eind aan de stress' geven. 

Een heerlijke opsteker als professionals jouw materiaal academiewaardig vinden! Super blij!

Zodra alle informatie er is en op de site van de ANZN gepubliceerd kan worden, laat ik weer van me horen.
DUS: Alleen vandaag geldt de fikse korting!

Grijp je kans, het is nu of nooit.

Aanmelden kan door te e-mailen naar info@brightnezz.com of door te bellen met 06 54775574.

De workshops staan gepland voor:

* 23 november

* 27 en 28 december

* 25 januari

Aanmelden kan hier!


Ervaring van een deelnemer
Onderstaande schreef Marga op haar Facebook-pagina na afloop van de workshop 'Een eind aan de stress'.
Vanzelfsprekend deel ik dit graag met jullie en hoop dat het jullie helpt om de knoop door te hakken en je aanmeld. Ik hoop tot 23 november!

"Menig Facebook-vriend die mij goed kent en onderstaande leest, zal verbaasd zijn. Maar goed, ik ben altijd op zoek naar oplossingen en dit kwam op mijn pad. Blijkbaar niet zonder reden.
Gisteren volgde ik de workshop Einde aan de stress van Janny Leggedoor. Het was net een ketting van cadeautjes die ik kreeg. Als beginneling begeleidde Janny mij stap voor stap naar een regelmatig en diepe rustgevende ademhaling. Heerlijk. De ruimte die zo in mijn hoofd ontstond was in het tweede deel van de workshop erg bruikbaar. De meditaties hadden onmiddellijk effect en gaven inzichten die ik voorheen niet had. Heel waardevol en verhelderend. 
Reden van deelname
Ik was gekomen omdat in mijn drukke leventje van werk, Alpe d'HuZes/BIG Challenge, Varkens in Zicht en sociale contacten er weinig ruimte is om even tijd te nemen voor mezelf. Met als gevolg een overvol hoofd met een groeiende en repeterende lijst to do's. 
En guess what: na de workshop was er weer ruimte in mijn hoofd, had ik veel goede zin en energie, kreeg ik het voor elkaar mijn gedachten te sturen en had ik mijn vertrouwde creativiteit terug. 
Met name dat laatste heeft binnen 24 uur onverwacht resultaat opgeleverd. Bedankt Janny!
Een nieuwe week begint. En ik heb er zin in. Wordt vervolgd!
De volgende workshop
De volgende workshop is zaterdag 23 november. Je kunt je nu al aanmelden!
Aanmelden voor de nieuwsbrief kan hier
De nieuwsbrief van 15 november staat hier!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Heb jij daar een mening over? Neem geen blad voor je mond en reageer: