29.8.13

'Workshop Einde aan de stress was een ketting van cadeautjes'

Marga
Onderstaande schreef Marga op haar Facebook-pagina na afloop van de workshop Einde aan de stress van afgelopen zaterdag 24 augustus. 
Ik deel het vanzelfsprekend graag met jullie.

"Menig Facebook-vriend die mij goed kent en onderstaande leest, zal verbaasd zijn. Maar goed, ik ben altijd op zoek naar oplossingen en dit kwam op mijn pad. Blijkbaar niet zonder reden.

Gisteren volgde ik de workshop Einde aan de stress van Janny Leggedoor. Het was net een ketting van cadeautjes die ik kreeg. Als beginneling begeleidde Janny mij stap voor stap naar een regelmatig en diepe rustgevende ademhaling. Heerlijk. De ruimte die zo in mijn hoofd ontstond was in het tweede deel van de workshop erg bruikbaar. De meditaties hadden onmiddellijk effect en gaven inzichten die ik voorheen niet had. Heel waardevol en verhelderend.

Reden van deelname

Ik was gekomen omdat in mijn drukke leventje van werk, Alpe d'HuZes/BIG Challenge, Varkens in Zicht en sociale contacten er weinig ruimte is om even tijd te nemen voor mezelf. Met als gevolg een overvol hoofd met een groeiende en repeterende lijst to do's. 
En guess what: na de workshop was er weer ruimte in mijn hoofd, had ik veel goede zin en energie, kreeg ik het voor elkaar mijn gedachten te sturen en had ik mijn vertrouwde creativiteit terug. 
Met name dat laatste heeft binnen 24 uur onverwacht resultaat opgeleverd. Bedankt Janny!
Een nieuwe week begint. En ik heb er zin in. Wordt vervolgd!

De volgende workshop

De volgende workshop is zaterdag 26 oktober. Je kunt je nu al aanmelden!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Heb jij daar een mening over? Neem geen blad voor je mond en reageer: