8.8.13

Wil jij ook weleens weten hoe je van je stress afkomt?

William James was een Amerikaanse filosoof en psycholoog.
24 augustus is het zover. Dan gaan we weer met z’n allen een hele dag ontstressen.
Gewoon even niets, behalve dan de stilte in jezelf opzoeken. Ervaren wat het betekent om stil te zijn van binnen. Ik vind het nog steeds een heerlijke bezigheid, terwijl ik het toch alweer een paar jaar doe! Meld je hier aan!

 
Soms vragen mensen mij weleens:”Jij hebt zeker nooit stress meer?” Ik antwoord dan steevast:”Tuurlijk wel, iedere dag gebeurt er wel iets waardoor ik stress ervaar. Soms doordat er onderweg in de auto iets gebeurt en ik opeens flink op de rem moet staan of een uitwijkmanoeuvre moet maken. Dan giert het superstresshormoon cortisol me door het bloed, klopt mijn hart in mijn keel en draait mijn maag een keer om. Maar dat is gelukkig een uitzondering.

Ik kan ook stress krijgen van mensen. Gewoon al van hun nabijheid. Of van hun negatieve houding. Ik krijg bijvoorbeeld ook stress van mijn computer als die niet doet wat ik wil. Als ik geen verbinding met internet krijg terwijl normaal gesproken dit zonder problemen gaat. En dan de provider bel maar die zegt steeds dat het heel druk is en ik daardoor minimaal 15 minuten moet wachten voordat ik iemand aan de telefoon krijg.

Dus ja stress maakt een onlosmakelijk onderdeel uit van mijn leven. De workshop Een einde aan de stress gaat ook niet over nooit geen stress meer ervaren. Het gaat erover HOE JE WEER VAN JE STRESS AFKOMT!!! Dat is wat je leert!

Je leert de methodiek om stress te verminderen!

Nieuwsgierig geworden? Kom het 24 augustus dan maar ervaren. Dat is de dag waarop jij even niets hoeft. Het mag helemaal stil worden in jou want voor alles wordt gezorgd.

Dus meld je op tijd aan of bel me, dan ben je van een plaats verzekerd!
Tot 24 augustus!
Warme groet
Janny Leggedoor

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Heb jij daar een mening over? Neem geen blad voor je mond en reageer: