28.8.13

'Ik voel me als herboren'

Kelly
Soms wil je mensen wel toeschreeuwen: ga NU een workshop volgen dan is er straks 'Een einde aan je stress'. Natuurlijk weet ik dat dit geen zin heeft. Maar toch.... je gunt het mensen zo om te ervaren wat het is om stressvrij te zijn en rust in het systeem te krijgen, dat je ze weleens bij 'kop en kont' beet zou willen pakken om ze aan een workshop 'Een einde aan de stress' te laten deelnemen.Voor Kelly van wie de onderstaande ervaring is, geldt dit niet. Voor haar was de drempel om een workshop te volgen er niet. Zij had al eens eerder ervaren hoe heerlijk het is om geen stress te hebben, maar de stress en spanning van haar hectische baan kon ze op dat moment toch niet direct achter zich laten. Vandaar dat ze even wilde herhalen. Lees hieronder haar ervaring.

"De mindfulness-training 'Een eind aan stress' wilde ik graag volgen, omdat ik vakantie had, maar m'n werk nog helemaal niet had losgelaten. Mijn ademhaling zat heel hoog en ik weet dat ik dan over van alles en nog wat controle wil houden. 
Deze houding heeft zijn weerslag op mijn gezondheid en mentale staat van 'zijn'. Het is natuurlijk niet fijn als je vakantie hebt, maar daar niet van kunt genieten. Dus ja, eerlijk gezegd: Ik ervoer stress." 

Einde aan de stress

"Maar dat was na zaterdag wel weg! Zodra ik de kans krijg, doe ik een workshop bij Janny. Dit heb ik inmiddels meerdere keren gedaan. Door deze herhalingen gaan de ademhalingsoefeningen sneller. Je herkent dingen sneller en het is echt heerlijk om te doen. 
Niet alleen omdat Janny zorgt voor een integere en veilige situatie, waardoor je letterlijk ook los durft te laten. Ik zat bijna te slapen tijdens de workshop, zo ontspannen werd ik! Maar ook door de fijne manier waarop zij de training doet. Rustig en met zorg voor iedereen die aanwezig is. Na zo'n dag voel ik me herboren en sta ik weer veel dichter bij mezelf dan daarvoor. Nu, vier dagen later, ervaar ik nog steeds die rust. Vergis je niet in de kracht van zo'n training. Het is een absolute aanrader voor iedereen eigenlijk."

Volgende workshop

De volgende workshop is zaterdag 26 oktober. Je kunt je nu al aanmelden!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Heb jij daar een mening over? Neem geen blad voor je mond en reageer: