11.8.13

Even voorstellen!!!


 Ik werd lid van een groep op LinkedIn en de eerste vraag die me gesteld werd was:"Zou je je even voor willen stellen." Niet meer dan normaal natuurlijk maar opeens besefte ik dat ik me nog nooit voorgesteld heb aan de lezers  van Inspiration&Insights of aan de mensen die mijn blog lezen. Die omissie wil ik even goed maken.


Mijn naam is Janny Leggedoor. Ik ben moeder, oma, mindfulnesstrainer, schrijver/journalist, oprichter van het trainingscentrum Brightnezz, soms fanatiek sporter, vaker gezelligheidsdier, denker, maar zeker ook doener, een watje met een scherpe blik, waarnemer maar vaker deelnemer, huilebalk en lachebek, down to earth maar gelukkig ook weleens in de zevende hemel.

Wat doe ik


Ik schrijf journalistieke producties en ik geef mindfulness. Op dit blog combineer ik het schrijven en mijn kennis van mindfulness.
24 augustus organiseer ik een event ‘Eind aan de stress’ in Helmond. Ik beloof je dat je geen spijt zult krijgen als je deelneemt. Vele (zaken) mannen maar zeker ook vrouwen gingen je al voor.

Ontdek nu hoe je in 1 dag direct en succesvol vrij kunt zijn van stress, weer kunt putten uit je eigen creatieve bron en de technieken om het zelf toe te passen.

Wàt je kunt doen (en wat je vooral niet moet doen), hòe je het doet en welke tools je daarbij tot je beschikking hebt, leg ik je uit op het event ‘Einde aan de stress’.
En je kunt natuurlijk naar hartenlust oefenen.

Jij bent van harte uitgenodigd om deel te nemen.
Ook leuk om samen met je collega's te komen, of het cadeau te geven aan je partner of een vriend of vriendin.

Tot 24 augustus 

Hartelijke groet
Janny Leggedoor

Lees meer over het event in mijn nieuwsbrief Inspiration&Insights

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Heb jij daar een mening over? Neem geen blad voor je mond en reageer: