6.3.13

Vijf tips om te ontstressen op een rijtje

Met 'lachende' viooltjes kan ik ook prima ontstressen
De afgelopen week heb ik vijf tips gegeven om de stress in je leven te verminderen. Bij veel mensen is dat nodig omdat ze vaak erg moe zijn, het een chaos in hun hoofd is, en ze het gevoel hebben continu onder druk te staan.
Met de vijf tips wil ik helpen de kloof te overbruggen tussen wat je wilt - je ontspannen en prettig voelen - en wat er is..... je voelt je gestrest.

TIP 5

Tip 5 gaat vooral over het erkennen en onderkennen dat het je teveel is! Zeg dit gewoon tegen jezelf, erken dit en zeg dan: ,,Het is okay! Ik mag het allemaal teveel vinden. Ik hoef me niet groter voor te doen dan ik ben."
Lees hier de verdere adviezen die bij Tip 5 horen

TIP 4

Heb aandacht voor wat je denkt! En dan bedoel ik niet je verstand gebruiken om iets te bedenken, nee dan bedoel ik die negatieve gedachten die we erg vaak over onszelf hebben.
De tips om dit te veranderen vind je hier!

TIP 3 

Vaak is er een verschil tussen waar we willen zijn of wat we willen zijn, en waar we daadwerkelijk zijn of wat we daadwerkelijk zijn. Word je hier bewust van en doe er iets aan!
Hoe je dan kunt doen lees je hier!
TIP 2 

Stop met het geven van energie aan problemen, ruzies, fouten die je hebt gemaakt of conflicten. Die kosten veel te veel tijd en energie en maken je ongelukkig. 
Lees hier verder!

TIP 1

Zorg ervoor dat wat jij doet in balans is met wat je denkt en voelt. Een spiritueel leven is een leven waarbij hoofd, hart en handen in balans zijn!
Mindfulness is een manier om dat te leren, om het te ervaren!
Lees hier de rest van tip 1.
Wil je nog meer informatie neem dan gerust contact op.Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Heb jij daar een mening over? Neem geen blad voor je mond en reageer: