2.3.13

Tip 2: Wacht niet tot je gelukkig bent!

Ben jij ook vaak zo moe?

Weet jij ook niet meer hoe je het allemaal gedraaid krijgt?

Voel jij je ook schuldig over allerlei dingen?

Heb jij ook het gevoel alle ballen tegelijk in de lucht te moeten houden?

Denk jij ook vaak zo negatief over jezelf?


Het is natuurlijk een understatement als ik zeg dat dit gevoel, deze manier van denken niet helpend is om je gelukkig te voelen. Terwijl je alles hebt wat je hartje begeert, voel je je niet ontspannen, ben je niet gelukkig. Wil je dat veranderen? Wil je de kloof tussen wat je wilt en wat er is, overbruggen?
De komende vijf dagen geef ik je iedere dag een tip om dit op te lossen, om je te bevrijden uit deze negatieve spiraal!

TIP 2 

Stop met het geven van energie aan problemen, ruzies, fouten die je hebt gemaakt of conflicten die er zijn. Of het nu gaat om privĂ© aangelegenheden of werkgerelateerde situaties, geef er geen energie meer aan.
Die zaken kosten veel te veel tijd en energie en maken je ongelukkig. Kijk naar zaken waar jij gelukkig van wordt! Geef aandacht aan onderwerpen waar je blij van wordt.
Neem je eigen lot in handen, wacht niet tot je gelukkig bent, maar zorg dat je gelukkig bent en doe het met volle overtuiging. Hoe???? Neem tip 5, 4 en 3 serieus en handel er naar en besef dat...

Alles begint met een gedachte!

Ieder veranderingsproces is in de kern begonnen met een gedachte. Dus zorg ervoor dat je positieve gedachten hebt (zie Tip 4).
Geloof dat het kan - gelukkig zijn - en handel er naar, dan wordt het realiteit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Heb jij daar een mening over? Neem geen blad voor je mond en reageer: