26.2.13

Inspiratie en motivatie is net als douchen

Ook douchen doe je iedere dag!
Wil jij geïnspireerd blijven, maar ontbreekt het je regelmatig aan motivatie? Gaat jouw denken ook weleens met je op de loop? Kom dan zondag Mindfulness doen!

Wat zondag betreft: ik verheug me er erg op en hoop dat de deelnemers - opnieuw - de kracht ervaren van 'aan het roer van je denken te staan'.
Wil je je nog aanmelden, dat kan! Er zijn nog een paar plekjes vrij!
MELD JE HIER AAN

Vergeet een ding nooit................... inspiratie, motivatie, aan het roer van je denken staan, zijn geen van allen blijvende zaken. Om dat zo te houden, daar moet je wat voor doen.
Als je vandaag geïnspireerd en gemotiveerd bent, betekent dat niet automatisch dat je dat morgen ook bent. Als je vandaag leert en ervaart wat het betekent om de baas van jouw denken te zijn en niet de slaaf, betekent dat niet dat het voor altijd een vanzelfsprekendheid is.

Douchen
Het gaat om het doen en het blijven doen, herhalen en nog eens herhalen. Je iedere keer weer laten inspireren en motiveren. Wat dat betreft is het net als douchen, dat doe je ook iedere dag opnieuw. Als je 's morgens gedoucht hebt, voel je je heerlijk schoon en fris. Maar dat wil niet zeggen dat dat de volgende dag nog zo is. Ook hier geldt: herhalen om je fris en schoon te voelen!!!
Je kunt het ook vergelijken met je huis poetsen. Wil je een fris en schoon huis dan poets je ook vaker dan een keer per jaar.
Dus......  mopper niet op jezelf als je het geleerde niet direct in je dagelijks leven toe kunt passen, maar blijf het gewoon volhouden. Je gaat dan vanzelf een keer ervaren dat het wel goed gaat.
Om de moed niet te laten zakken, laat je je inspireren en motiveren om die kracht weer te ervaren als je aan het roer van je denken staat. Dat gaan we zondag doen!

Ik heb er zin in!
 
MELD JE HIER AAN info@brightnezz.com

Mocht je nog iemand kennen voor wie deze informatie ook interessant zou zijn, deel dan deze link zodat hij of zij deze traning ook kan volgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Heb jij daar een mening over? Neem geen blad voor je mond en reageer: