12.2.13

Een oud-deelnemer over de workshop Mindfulness


Op dit moment ben ik druk doende de uitnodigingen voor de workshops Mindfulness te versturen. Ook oud-deelnemers die de workshop al een keer gedaan hebben, breng ik even op de hoogte. Zo ook Kelly. Haar reactie per e-mail wil ik jullie niet onthouden:

Ha lieve Janny,
Ik heb je mail doorgestuurd aan twee bekenden, wonend in de regio.
Wat jou extra speciaal maakt is jouw kennis rondom Westerse tradities - jij predikt niet 1 - jij verbindt alles. Dat heb ik als aanvulling in de doorgezette mail gezet. Wat ik zelf een heel mooi onderdeel vind van jouw Mindfulness-trainingen is de aandacht voor meditatie. Beschrijf welke stappen mensen gaan zetten door dit te oefenen. Misschien is een tipje van de sluier, zodat jouw prachtige aanbod concreter wordt - ook juist dat verschil met andere Mindfulness-trainingen. Voor jouw volgende advertentie doe ik een suggestie >> Laat mij - of andere 'oud'-cursist iets over zijn/haar ervaring vertellen bij jou. Door anderen over jou te laten vertellen, wordt de boodschap sterker. 

Just thinkin' out loud..Kus, Kelz xx

Workshops

De eerstvolgende trainingsdag is zaterdag 23 februari. Je kunt je nog aanmelden. Voor ondernemers met een zaak geef ik ook op zondag 3 maart een workshop. De dag begint om 10.30 uur en duurt tot ongeveer 17.30 uur. In principe zijn de trainingen in Helmond.
Als er een groep van acht tot tien mensen is, kom ik ook op locatie trainen.
Kosten in Helmond 110 euro per persoon. Op locatie 120 euro (in Nederland of Belgiƫ).
Nog meer redenen nodig, kijk dan eens verder mijn blog of lees het volgende: http://blog.brightnezz.com/2012/11/denken-denken-en-nog-eens-denken-daar.html

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Heb jij daar een mening over? Neem geen blad voor je mond en reageer: