13.11.12

Doe maar gewoon, doe mindfulness

'Doe maar gewoon, doe mindfulness' is de titel van het boekje dat ik geschreven heb over mindfulness. Het boekje bevat zoveel eye-openers, zoveel vanzelfsprekendheden, dat je je afvraagt waarom we dit (mindfulness) niet gewoon doen. Maar het is mensen eigen om makkelijke dingen moeilijk te maken, want laten we eerlijk zijn: Zo simpel kan het toch niet zijn? 

De zon die ondergaat in De Nijl

Dat is de reden dat ik workshops mindfulness geef, want in zes uur tijd kun je het echt leren!
Als je er een gewoonte van maakt, als je investeert in het tot stilte brengen van - veelal - je negatieve gedachten (zorgen en angsten), geeft het je meer ruimte om na te denken over zaken die er werkelijk toe doen, ben je gedurende de dag productiever en benader je zaken vanuit een innerlijke rust en wijsheid.
Door op een constante basis je geest tot rust te brengen, ga je ook anders reageren op stressvolle situaties en cultiveer je een gevoel van innerlijke rust en kalmte. En laten we eerlijk zijn.... allemaal hebben we de mogelijkheid om iedere dag vijf minuten ademhalingsoefeningen te doen. Alleen dat al, is een wereld van verschil als je het op geregelde basis doet.

Mindfulness
Dat is wat ik wil bereiken met mijn trainingen en workshops Mindfulness. Ik wil dat jouw gedachten je naar een gelukkige bestemming brengen.
Mocht je interesse hebben, meld je dan aan! Op 1, 8 en 9 december zijn er weer workshops. Zondag 9 december is speciaal bedoeld voor ondernemers die op zaterdag of doordeweeks niet kunnen maar op dit moment veel stress ervaren door Sinterklaas en Kerst. Door de workshop kunnen ze dezelfde hoeveelheid werk verzetten (of meer) maar dan zonder stress en met een innerlijke rust.
We beginnen om 10.30 en eindigen rond 16.30-17 uur. De kosten zijn 100 euro voor privé-personen en 150 euro voor bedrijven. Dit is inclusief een uitgebreide lunch - met versgemaakte salade en soep en lekkere broodjes - en koffie, thee of fris. Verder krijg je mijn boekje 'Doe maar gewoon, doe mindfulness' cadeau.
Ik hoop van harte je te mogen begroeten.

Janny Leggedoor

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Heb jij daar een mening over? Neem geen blad voor je mond en reageer: