26.11.12

Zeven redenen om mindfulness te doenZ
even redenen om mindfulness te doen!

Misschien zat je net te denken: zou mindfulness iets voor mij zijn? Zou ik er baat bij hebben?
Nou…. lees dan maar eens de zeven onderstaande redenen waarom je beslist moet komen!

Natuurlijk kun je ook niet komen, thuis blijven en (een beetje) geld besparen, maar dan blijft alles hetzelfde.
Dus neem een beslissing en bel vandaag nog! Want dan heb je iets gedaan dat echt goed voor jou is en voor een heel aangename verandering gaat zorgen!

De zeven redenen:

1.
 Het is goed om knopen door te hakken, dat geeft rust. Je hebt de beslissing genomen om te komen en hoeft verder even helemaal niets. Je had nog jaren zo door kunnen gaan maar dan was er ook niets veranderd.

2.
 Je hoeft tijdens de ‘mindfulnessdag’ helemaal niets te doen. Voor alles wordt gezorgd: eten, drinken, goed gezelschap en een fijn programma. Je kunt het allemaal laten gebeuren. Het enige wat er van je gevraagd wordt is aanwezig te zijn en de (eenvoudige) oefeningen mee te doen.

3.
 Je bent slim bezig want je leert iets nieuws. En het nieuwe is eenvoudig en doeltreffend te gebruiken.


4.
 Je ontdekt een kracht, een potentieel in jezelf, dat zo ver reikt dat je helemaal geïnspireerd wordt en er direct mee aan de slag wilt gaan.


5.
 Er komen ideeën in je op die je direct in je dagelijks leven kunt toepassen waardoor het één van de meest waardevolle investeringen is die je ooit in jezelf gedaan hebt.

6.
 Net als alle andere deelnemers voor jou, zul je je afvragen waarom je dit niet eerder hebt gedaan! Het geeft je alles waar je zo naarstig naar op zoek was: rust, balans, hernieuwde energie en een berg creativiteit.

7.
 Je kunt weer lachen en voelt je weer ‘fris en fruitig’. De technieken die je leert, kun je overal en altijd in je dagelijkse leven toepassen. Je bent een rijker mens geworden!

Wil je meedoen, geef je dan nu op:0492-341889 of 06 54775574 of mail naar info@brightnezz.com.

De eerstvolgende trainingsdag staat nog niet vast maar is zoals het er nu uitziet in het nieuwe jaar. In principe zijn de trainingen in Helmond.
Als er een groep van acht tot tien mensen is, kom ik ook op locatie trainen.
Kosten in Helmond 100 euro per persoon. Op locatie 110 euro (in Nederland of België).

Nog meer redenen nodig, kijk dan eens verder mijn blog of lees het volgende: http://blog.brightnezz.com/2012/11/denken-denken-en-nog-eens-denken-daar.html

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Heb jij daar een mening over? Neem geen blad voor je mond en reageer: