20.8.12

Geloof niet alles wat je denkt maar doe een workshop mindfulness.


Vaak al binnen een half uur voelen de deelnemers - tot hun eigen verbazing - dat de stress uit 'hun systeem' verdwenen is en dat hun geest tot rust is gekomen. De verbazing komt omdat het zo simpel en zo snel is gegaan.

Dat is de kracht van een workshop Mindfulness.
Aan het eind van de dag hebben deelnemers zich een aantal technieken eigen gemaakt die simpel toe te passen zijn in hun dagelijks leven. Geen ingewikkelde verhalen maar simpele oefeningen met een diepgaande werking. Ook oefeningen die iedereen makkelijk thuis zelf kan doen.

Verwachtingen
“Wat verwacht u van deze dag”, is de eerste vraag die ik stel nog voor aanvang van de workshop. 'Eindelijk eens weer rust in mijn lichaam en mijn geest', luidt het antwoord regelmatig. Ik ben altijd heel blij met dat antwoord wat dat is precies wat ik kan garanderen.

Wanneer
Op de zaterdagen 29 september, 13 oktober, 10 november en 8 of 9 (zondag) december heb ik weer nieuwe workshops gepland. Op dit moment is er in alle workshops nog plaats. Wel graag even aanmelden.
De dagindeling is als volgt: van 10.30 tot 16.30 uur leer je wat mindfulness betekent en de belangrijkste technieken die je direct in je dagelijks leven kunt toepassen. Denk daarbij aan ontspanning- en concentratieoefeningen, en bijvoorbeeld hoe het werkt om helemaal in het NU te zijn en niet in je hoofd met duizend en een andere dingen bezig te zijn.
In die paar uur ben je al je stress kwijt, kun jij je creatieve bronnen opnieuw aanboren en ga je als herboren weer naar huis.

Kosten
De prijs is 100 euro. Dit is inclusief een lunch met huisgemaakte soep, een gezonde én lekkere salade, broodjes en de hele dag koffie, thee en fris. Herhalers betalen 50 euro.
Verder krijgen alle cursisten het boek dat ik geschreven heb over mindfulness mee naar huis. Hierin staat nog eens uitgebreid wat mindfulness is en is een deel van de oefeningen in opgenomen.Hierdoor ben je in staat ook thuis de oefeningen even terug te pakken zodat alles net iets makkelijker wordt om toe te passen in je dagelijks leven.

Kom het maar ervaren!

En ...... ben je na afloop niet tevreden, dan krijg je je geld terug. Maar..............
op grond van mijn ervaring mag je van me aannemen dat de oefeningen ook bij jou werken en dat je in staat zult zijn met de verkregen inzichten en oefeningen aan de slag te kunnen.

Tot gauw!

Voor meer informatie of aanmelden: info@brightnezz.com of blog.brightnezz.com

Janny Leggedoor, Helmond

06-54775574

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Heb jij daar een mening over? Neem geen blad voor je mond en reageer: