11.8.12

In een paar uur volledig stressvrij en vol nieuwe ideeën


In de workshop leer je naar je eigen stressvrije gebied te gaan.
Wat verwacht u van deze dag, is de eerste vraag die ik aan de deelnemers van de workshop Mindfulness stel. 'Eindelijk eens weer rust in mijn lichaam en mijn geest', luidt het antwoord regelmatig. En laat ik nou net die garantie kunnen geven! 

Vaak al binnen een half uur voelen de mensen dat de stress uit 'hun systeem' verdwijnt. Ze constateren het ook vol verbazing. Met name omdat het relatief eenvoudig is gegaan. Geen ingewikkelde verhalen maar simpele oefeningen met een diepgaande werking. Ook oefeningen die iedereen makkelijk thuis zelf kan doen.

Op de zaterdagen 25 augustus  en 8 september zijn er nieuwe workshops.
De dag ziet er als volgt uit:: van 10.30 tot 16.30 uur leer je de belangrijkste technieken van mindfulness, die je direct in je dagelijks leven kunt toepassen. Denk daarbij aan ontspanning- en concentratieoefeningen, en bijvoorbeeld hoe het werkt om helemaal in het NU te zijn en niet in je hoofd met duizend en een andere dingen bezig te zijn.
Een prettig effect is ook dat je in die paar uur al je stress kwijt raakt, je creatieve bronnen opnieuw aan kunt boren en als herboren weer naar huis gaat.

De prijs is 100 euro. Dit is inclusief een lunch met huisgemaakte soep, een gezonde én lekkere salade, broodjes en de hele dag koffie, thee en fris.
Verder krijgen alle cursisten het boek dat ik geschreven heb over mindfulness mee naar huis. Hierin staat nog eens uitgebreid wat mindfulness is en het belangrijkste deel van de workshop, namelijk de oefeningen.
Hierdoor ben je in staat ook thuis de oefeningen even terug te pakken zodat alles net iets makkelijker wordt om toe te passen in je dagelijks leven.
Kom het maar ervaren!
En ...... ben je na afloop niet tevreden, dan krijg je je geld terug.
Voor meer informatie of aanmelden: info@brightnezz.com of blog.brightnezz.com
Janny Leggedoor, Helmond
06-54775574


Ervaring van een cursist: “Het is weer stil in mijn hoofd, het geratel is voorbij. En het gekke is dat ik dan opeens weer bergen energie heb en van alles kan en wil doen terwijl ik van te voren voor alles te moe was. Mindfulness is voor mij oefenen in niet hoeven denken.” 

PS
Voor de sceptici onder ons: Op grond van mijn ervaring mag je van me aannemen dat je straks zult ervaren dat de oefeningen ook bij jou werken en dat je in staat zult zijn met de verkregen inzichten en oefeningen aan de slag te gaan.
Janny LeggedoorGeen opmerkingen:

Een reactie posten

Heb jij daar een mening over? Neem geen blad voor je mond en reageer: