14.8.12

Hoge bloeddruk: 1 op de 3 heeft het!

Op de website van de Hartstichting is alles te lezen over een
te hoge bloeddruk.
In Nederland is het gelukkig nog niet zo maar in de VS heeft 1 op de 3 Amerikanen een te hoge bloeddruk. Onderaan dit artikeltje heb ik een linkje geplaatst naar 'Wake Up World' een website waarop het artikel geplaatst is.
Ik plaats dit op mijn blog omdat ik vermoed, en het artikel bevestigt dit, dat een ongezonde levensstijl debet is aan dit fenomeen. Ook in Nederland komt het veel voor dat mensen een hoge bloeddruk hebben. 
Hoe mensen moeten leven kan en wil ik niet bepalen, wat ik wel weet is dat het hebben van stress een hoge bloeddruk bevordert. En dat mindfulness helpt om die bloeddruk weer op een normale niveau te krijgen. 
Lees hier verder het artikel in Wake Up World.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Heb jij daar een mening over? Neem geen blad voor je mond en reageer: