20.7.12

Workshop Mindfulness + gratis boekje

Beste mensen

In juni heb ik de zaterdagen gebruikt voor workshops Mindfulness zodat iedereen de kans had om met een heldere geest en rust in het lijf op vakantie te gaan.
Maar er blijkt nu ook behoefte aan een workshop Mindfulness te zijn. Vandaar dat ik zaterdagen 28 juli en 11 en 25 augustus nieuwe workshops organiseer. Hiervoor nodig ik jullie van harte uit.

De opzet is verder gelijk. Van 10.30 tot 16.30 uur leer je de belangrijkste technieken van mindfulness, die je direct in je dagelijks leven kunt toepassen. Je kunt dan denken aan ontspanning- en concentratieoefeningen, en de techniek om zonder oordeel in het moment aanwezig te zijn.
Een prettig effect is ook dat je in die paar uur al je stress kwijt raakt en als herboren weer naar huis gaat. Het is ook fijn om deze technieken te beheersen en ze in je dagelijks leven toe te passen.

De prijs is 100 euro. Dit is inclusief een lunch met versgemaakte soep, een gezonde én lekkere salade, broodjes en de hele dag koffie, thee en fris.
Verder krijgen alle cursisten het boek dat ik geschreven heb mee naar huis. Hierin staat nog eens uitgebreid wat mindfulness is en is de workshop samen met enkele oefeningen uitgeschreven.

Door dit handzame boekje, ben je in staat op de oefeningen terug te pakken of nog eens te lezen wat mindfulness is, zodat alles net iets makkelijker wordt om toe te passen in je dagelijks leven.

Kom het maar ervaren!

Voor meer informatie of aanmelden: info@brightnezz.com of blog.brightnezz.com

Janny Leggedoor, Helmond

06-54775574


Ervaring van een cursist: “Het is weer stil in mijn hoofd, het geratel is voorbij. Ik word er altijd helemaal gelukkig van als er even NIETS is in mijn hoofd. Het gekke is dat ik dan opeens weer bergen energie heb en van alles kan en wil doen terwijl ik van te voren voor alles te moe was. Mindfulness is voor mij een oefening in ‘niets’ hoeven denken.”
2 opmerkingen:

 1. Een workshop om te leren een grote poetsbeurt te houden in je hoofd is zeker geen overbodige luxe. Stress is één van de meest onderschatte ziektes van de laatste tijd. Om dit te vermijden een workshop Mindfulness volgen is een verstandige beslissing. Eva Joos. www.goaltrainingen.nl

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Eva
   Ik kan het niet beter zeggen. Dank voor de reactie.
   Janna

   Verwijderen

Heb jij daar een mening over? Neem geen blad voor je mond en reageer: