24.7.12

Weer nieuwe workshops mindfulness
Beste mensen
In juni heb ik de zaterdagen gebruikt voor workshops Mindfulness zodat iedereen de kans had om voordat ze op vakantie gingen, weer een heldere geest te hebben en rust in het lijf.
Maar er blijkt ook nu behoefte aan een workshop te zijn. Vandaar dat ik zaterdagen 28 juli (aanstaande) en 11 en 25 augustus nieuwe workshops organiseer. Hiervoor nodig ik jullie van harte uit.
De opzet is verder gelijk. Van 10.30 tot 16.30 uur leer je de belangrijkste technieken van mindfulness, die je direct in je dagelijks leven kunt toepassen. Je kunt dan denken aan ontspanning- en concentratieoefeningen, en de techniek om zonder oordeel in het moment aanwezig te zijn.
Een prettig effect is ook dat je in die paar uur al je stress kwijt raakt en als herboren weer naar huis gaat. Het is ook fijn om deze technieken te beheersen en ze in je dagelijks leven toe te passen.
De prijs is 100 euro. Dit is inclusief een lunch met versgemaakte soep, een gezonde én lekkere salade, broodjes en de hele dag koffie, thee en fris.
Verder krijgen alle cursisten het boek dat ik geschreven heb over mindfulness mee naar huis. Hierin staat nog eens uitgebreid wat mindfulness is en een deel van de workshop samen met de oefeningen staan er in uitgeschreven.
Door dit handzame boekje, ben je in staat ook thuis de oefeningen even terug te pakken of nog eens te lezen wat mindfulness is, zodat alles net iets makkelijker wordt om toe te passen in je dagelijks leven.
Kom het maar ervaren!
Voor meer informatie of aanmelden: info@brightnezz.com of blog.brightnezz.com
Janny Leggedoor, Helmond
06-54775574


Ervaring van een cursist: “Het is weer stil in mijn hoofd, het geratel is voorbij. Ik word er altijd helemaal gelukkig van als er even NIETS is in mijn hoofd. Het gekke is dat ik dan opeens weer bergen energie heb en van alles kan en wil doen terwijl ik van te voren voor alles te moe was. Mindfulness is voor mij oefenen in niet hoeven denken.” 

PS
Voor de sceptici onder ons: Op grond van mijn ervaring kan je rustig geloven in je intuïtieve vermogens en van me aannemen dat je straks zult ervaren dat de oefeningen ook bij jou werken en dat je in staat zult zijn met het verkregen inzicht aan de slag te gaan. JannyGeen opmerkingen:

Een reactie posten

Heb jij daar een mening over? Neem geen blad voor je mond en reageer: