9.7.12

15 juli is er een gratis intro over Kabbala

Het Kabbalah Centrum Nederland geeft een gratis introductieles over Kabbalah aanstaande zondag (15 juli) om 14:30 uur. De les is in Hotel Casa 400 aan de Eerste Ringdijk 4 in Amsterdam. Vind je Amsterdam te ver dan kun je de les ook online bijwonen.


Stel je voor dat er een oude, verborgen wijsheid zou zijn die de spirituele en fysieke wetten van het leven onthulde en verenigde, een ware bron van alle spirituele lessen en religies op deze planeet.

Stel je voor dat deze wijsheid je kon helpen het leven te gaan leiden waarvoor je geboren bent.
De lezing over de Kabbalah gaat over dit best bewaarde geheim. Maar het is wel meer dan enkel uit het hoofd geleerde presentatie. Het is een ervaring die je kracht geeft om je leven tot een nieuwe hoogte te brengen met behulp van de geheimen van deze oude wijsheid.
Door je te verdiepen in de Kabbalah ga je de wereld om je heen beter begrijpen en heb je controle over jouw leven.
Ook de aard van het universum en waarom je hier bent gaat helder voor je worden.
De lessen bestaan uit praktische, echte methoden die je helpen om te gaan met actuele moeilijkheden.
Het maakt niet uit wat je religie, ras, achtergrond, huidige kabbalistische kennis, onderwijs of vaardigheden zijn: Het best bewaarde geheim kan jouw leven betekenis en vervulling geven.

De gratis introductie wordt in het Nederlands gegeven. Het is wel belangrijk om een plaats te reserveren. Ook als je de les online wilt bijwonen, moet je je even aanmelden. Je ontvangt dan voor aanvang een linkje naar de online introductieles. Klik hier om je aan te melden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Heb jij daar een mening over? Neem geen blad voor je mond en reageer: