19.6.12

Workshop Mindfulness

Beste lezer
Zoals jullie weten want ik heb er regelmatig over geschreven, heb ik de laatste maanden hard gewerkt om met de kennis en kunde die ik het afgelopen decennium heb vergaard een cursus en een workshop Mindfulness te maken voor mijn trainingscentrum Brightnezz.
De eerste cursus is inmiddels beeindigd (nieuwe start in september) en er liggen al drie workshops achter ons. Zowel de cursisten als ik zijn enthousiast. Voor beide smaakt het naar meer, gelukkig!

In juni zijn er nog twee workshops waar ik je van harte voor uitnodig. Ik zou het geweldig vinden om je te mogen begroeten. De workshops zijn 23 en 30 juni.
Als je de workshop volgt, krijg je het boek dat ik hierover geschreven heb cadeau. In het boek staan oefeningen en tips die in je dagelijks leven van pas kunnen komen.

Zie voor meer informatie blog.brightnezz.com waar je ook de kennismakingsaanbieding kunt vinden. Hier vind je ook veel extra informatie over mindfulness.

In de zomereditie van BRNDVRT Magazine staat een uitgebreid artikel van mijn hand over mindfulness. Er zit tevens een lezersaanbieding bij (die ook geprint mag worden) waardoor de workshop geen 90 maar 75 euro kost. Doe er je voordeel mee, zou ik zo zeggen.

Ik hoop van harte dat ik je een van deze zaterdagen mag begroeten!
De workshops zijn in Helmond. Ook als je van verder komt, is het goed te doen. We beginnen pas om 10.30 en eindigen rond 16.30 uur. Ik zorg voor een heerlijke lunch met een verse homemade soep en salade. Uiteraard zijn er lekkere broodjes. Je hoeft bij thuiskomst dus geen warme maaltijd meer voor jezelf te maken. Alle vitamientjes heb je voor die dag al binnen gekregen. En als je met meer mensen komt, dan hoeven de kosten voor brandstof ook niet zo hoog te worden.
Warme groet
Janny


Wil je nog meer informatie bel dan gerust 06 54775574.


Mindfulness is ook praktisch toepasbaar voor bedrijven!!! Laat even weten of je interesse hebt dan kan ik een speciaal programma maken afgestemd op het bedrijf of de expertise van een groep.
Maar je kunt ook met collega's naar mij toekomen, geen enkel probleem. Dat kan vanzelfsprekend ook op andere dagen dan de data die ik nu gereserveerd heb.

2 opmerkingen:

 1. Een workshop is een perfect middel om je kennis te verrijken. Als je dan daarbij nog kunt genieten van de ervaring van een specialist is de workshop steeds een succes. Eva Joos. www.goatrainingen.nl

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Eva
   Kom de workshop maar ervaren en oordeel dan! Je krijgt dan ook het boekje 'Doe maar gewoon, doe mindfulness', dat ik naar aanleiding van de cursus geschreven heb, cadeau. Hierin ga ik nog wat dieper op alles in.
   Nogmaals, je bent van harte welkom en na afloop gaan we het gesprek aan. Warme groet, Janny.
   By the way: het is neem ik aan Goal trainingen en niet goa trainingen.

   Verwijderen

Heb jij daar een mening over? Neem geen blad voor je mond en reageer: