14.6.12

Nog geen vakantie maar wel toe aan rust!

Heb je nog geen vakantie maar ben je wel toe aan wat rust. Kom dan morgen - nog twee plaatsen vrij - een workshop Mindfulness doen. Ook 23 en 30 juni geef ik nog workshops Mindfulness. Deze workshops kunnen ook prima ingezet worden in bedrijven om de spanning van die laatste weken voor de vakantie er af te halen.

In een paar uur van 10.30-16.30 uur ben je weer helder en fris in je hoofd en is alle vermoeidheid uit je lichaam verdwenen. Tussendoor krijg je een heerlijke gezonde lunch met homemade soep, een verse salade en lekkere broodjes. Dat is jezelf verwennen! En de mensen in je omgeving zoals je partner en je kinderen want je bent echt weer ontspannen en de mooiste versie van jezelf.


Wat leer je

In die paar uur leer je de belangrijkste technieken van mindfulness, die je direct in je dagelijks leven kunt toepassen. Je kunt dan denken aan ontspanning- en concentratieoefeningen, en de techniek om zonder oordeel in het moment aanwezig te zijn.
Een prettig effect is ook dat je in die paar uur al je stress kwijt raakt en als herboren weer naar huis gaat. Ook fijn om de technieken te beheersen als je op vakantie gaat, want je hebt niet eerst een week nodig om bij te komen van een heel jaar werken, maar kunt direct beginnen met genieten van je vakantie.
De prijs is 90 euro. Zoals gezegd is dit inclusief een lunch met verse (homemade) soep, een gezonde én lekkere salade, broodjes en de hele dag koffie, thee en fris.
Verder krijgen alle cursisten een door mij geschreven boekje mee naar huis waarin de achtergronden van mindfulness staan, de technieken en ontspanningsoefeningen, en bijvoorbeeld het verschil tussen meditatie en mindfulness. Alles is thuis na te lezen waardoor het toepasbaar blijft, ook in je dagelijks leven.
Voor meer informatie of aanmelden: info@brightnezz.com
blog.brightnezz.com
06-54775574.
Janny Leggedoor
Helmond

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Heb jij daar een mening over? Neem geen blad voor je mond en reageer: