19.6.12

My favorite day is today!De meest eenvoudige uitleg over wat mindfulness is, geven Piglet en Pooh in bovenstaande cartoon.


Tot nu toe waren de workshops meer dan bijzonder. Veel mooie mensen ontmoet, veel voor ze kunnen betekenen. Nog twee workshops te gaan, die van aanstaande zaterdag en nog een 30 juni. Dan beginnen de voorbereidingen weer voor het volgend seizoen.Dus: Heb je nog geen vakantie maar ben je wel toe aan wat rust. Ben je de hectiek van de dag meer dan beu maar kun je het geen halt toe roepen? Kom dan zaterdag - nog twee plaatsen vrij - een workshop Mindfulness doen. Ook 30 juni geef ik ook nog een workshops. Deze workshops kunnen ook prima ingezet worden in bedrijven om de spanning van de laatste weken voor de vakantie er af te halen. Of om sowieso de stress en de spanning bij de medewerkers weg te nemen.
In een paar uur van 10.30-16.30 uur ben je weer helder en fris in je hoofd en is alle vermoeidheid uit je lichaam verdwenen. Tussendoor krijg je een heerlijke gezonde lunch met homemade soep, een verse salade en lekkere broodjes. Zo'n dag is jezelf werkelijk verwennen! En dat heeft zijn weerslag op de mensen in je omgeving zoals je partner, collega's en/of je kinderen want je bent echt weer ontspannen, gelukkiger en de mooiste versie van jezelf.

Wat leer je

In die paar uur leer je de belangrijkste technieken van mindfulness, die je direct in je dagelijks leven kunt toepassen. Je kunt dan denken aan ontspanning- en concentratieoefeningen, en de techniek om zonder oordeel in het moment aanwezig te zijn.
Een prettig effect is ook dat je in die paar uur al je stress kwijt raakt en als herboren weer naar huis gaat. Ook fijn om de technieken te beheersen als je op vakantie gaat, want je hebt niet eerst een week nodig om bij te komen van een heel jaar werken, maar kunt direct beginnen met genieten van je vakantie.
De prijs is 90 euro. Zoals gezegd is dit inclusief een lunch met verse (homemade) soep, een gezonde én lekkere salade, broodjes en de hele dag koffie, thee en fris.
Verder krijgen alle cursisten een door mij geschreven boekje mee naar huis waarin de achtergronden van mindfulness staan, de technieken en ontspanningsoefeningen, en bijvoorbeeld het verschil tussen meditatie en mindfulness. Alles is thuis na te lezen waardoor het toepasbaar blijft, ook in je dagelijks leven.
Voor meer informatie of aanmelden: info@brightnezz.com
blog.brightnezz.com
06-54775574.
Janny Leggedoor
Helmond

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Heb jij daar een mening over? Neem geen blad voor je mond en reageer: