22.6.12

Mindfulness lekker licht en luchtig


Tijdens de workshop leer je belangrijke zaken maar wel op een licht en luchtige manier 
Beste lezer
Morgen zijn er nog twee plekjes vrij in de workshop Mindfulness. Voor 75 euri (speciale prijs) leer je in 6 uur tijd alle technieken en ga je weer helemaal ontstrest naar huis. En met nieuwe kennis en kunde in je rugzak waar je in je dagelijks leven gebruik van kunt maken.

Zoals jullie weten, want ik heb er regelmatig over geschreven, heb ik de laatste maanden hard gewerkt om een cursus en een workshop Mindfulness voor mijn trainingscentrum Brightnezz te maken.
De eerste cursus is inmiddels beeindigd (nieuwe start in september) en er liggen al drie workshops achter ons. Zowel de cursisten als ik zijn enthousiast. Voor beide smaakt het naar meer, gelukkig!

In juni zijn er nog twee workshops waar ik je van harte voor uitnodig. Ik zou het geweldig vinden om je te mogen begroeten. De workshops zijn morgen en 30 juni, volgende week zaterdag.
Als je de workshop volgt, krijg je het boek dat ik hierover geschreven heb cadeau. In het boek staan oefeningen en tips die in je dagelijks leven van pas kunnen komen.

Zie voor meer informatie blog.brightnezz.com.Ik hoop van harte dat ik je morgen of volgende week zaterdag mag begroeten! Neem gerust even contact op. Kijk maar even op mijn blog onder contact, daar tref je de benodigde gegevens aan.

De workshops zijn in Helmond. Ook als je van verder komt, is het goed te doen. We beginnen pas om 10.30 en eindigen rond 16.30 uur. Ik zorg voor een heerlijke lunch met een verse homemade soep en salade. Uiteraard zijn er lekkere broodjes. Je hoeft bij thuiskomst dus geen warme maaltijd meer voor jezelf te maken. Alle vitamientjes heb je voor die dag al binnen gekregen. En als je met meer mensen komt, dan hoeven de kosten voor brandstof ook niet zo hoog te worden.

Warme groet

Janny

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Heb jij daar een mening over? Neem geen blad voor je mond en reageer: