1.6.12

De vuilnisbak en mindfulness

Zet hem buiten, die vuilnisbak en vul hem met al die vrienden, kennissen en familieleden die altijd gif spuien, altijd negatief zijn. Vul de vuilnisbak met die baan die alleen maar energie kost, met die ongezonde situaties waar je nog steeds in zit terwijl je niet weet waarom.
Pak al die rommel bij elkaar, gooi het in de vuilnisbak en zet hem aan de straat. Alles wat zwaar weegt, alles wat je ongelukkig maakt, gooi het weg.
Zo haal je de lading van je schouders, stap je uit het eeuwige drama en ga je je weer licht en blij voelen. Ervaar dat gevoel van vrijheid maar weer eens.

Mindfulness helpt bij het buiten zetten van het afval
Wil je dat, heb je genoeg van al die belemmeringen? Dan is het tijd voor mindfulness. Dat helpt als je het afval buiten wilt zetten.
De zaterdagen 16, 23 en 30 juni is er in Helmond een workshop mindfulness.


In juni heb ik de zaterdagen 16, 23 en 30 juni gereserveerd voor workshops Mindfulness.  Van 10.30 tot 16.30 uur leer je de belangrijkste technieken van mindfulness, die je direct in je dagelijks leven kunt toepassen. Je kunt dan denken aan ontspanning- en concentratieoefeningen, en de techniek om zonder oordeel in het moment aanwezig te zijn.
Een prettig effect is ook dat je in die paar uur al je stress kwijt raakt en als herboren weer naar huis gaat. Ook fijn om de technieken te beheersen als je op vakantie gaat, want je hebt niet eerst een week nodig om bij te komen van een heel jaar werken, maar kunt direct beginnen met genieten van je vakantie.
De prijs is 90 euro. Dit is inclusief een lunch met verse (homemade) soep, een gezonde én lekkere salade, broodjes en de hele dag koffie, thee en fris. 
Verder krijgen alle cursisten een boek mee naar huis waarin de achtergronden van mindfulness staan, de technieken en ontspanningsoefeningen, en bijvoorbeeld het verschil tussen meditatie en mindfulness. Alles is  thuis na te lezen waardoor het toepasbaar blijft, ook in je dagelijks leven.
Voor meer informatie of aanmelden: info@brightnezz.com
06-54775574.
Janny Leggedoor
Helmond
En dan is er die heerlijke stilte, dat heerlijke niets!

Ervaring van een cursist: “Het is weer stil in mijn hoofd, dat geratel is voorbij. Ik word er altijd helemaal gelukkig van als er even NIETS is in mijn hoofd. Het gekke is dat ik dan opeens weer bergen energie heb en van alles kan en wil doen terwijl ik van te voren voor alles te moe was. Mindfulness is voor mij oefenen in ‘niets’ hoeven denken.”


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Heb jij daar een mening over? Neem geen blad voor je mond en reageer: