14.5.12

Met mindfulness weer helemaal fris en fruitigKennismakingsaanbieding

Voor alle Brightnezz-lezers is er de mogelijkheid om tegen een gereduceerd tarief kennis te maken met mindfulness.
De komende zaterdagen,16, 23 en 30 juni heb ik gereserveerd voor workshops Mindfulness. Van 10.30 tot 16.30 uur ’s leer je de belangrijkste technieken van mindfulness, die je direct in je dagelijks leven kunt toepassen.
De workshops die achter ons liggen zijn succesvol verlopen. Gelukkig voor de cursisten en natuurlijk voor mij. ,,Ik voel me weer helemaal helder en verfrist", verwoordde een cursist het.
Een heel prettig effect is ook dat je in die paar uur al je stress kwijt bent en als herboren weer naar huis gaat. Ook fijn als je op vakantie gaat, want je hebt dan niet een week nodig om bij te komen van het hele jaar hard werken, maar kunt direct beginnen met genieten van je vakantie.
De prijs is 90 euro. Dit is inclusief een lunch met homemade soep (ook vegetarisch), verse salade, broodjes en de hele dag koffie, thee en fris.
Voor meer informatie of aanmelden: info@brightnezz.com of blog.brightnezz.com of 06-54775574.

Janny Leggedoor
Helmond


Ervaring van een cursist: “Het is weer stil in mijn hoofd, dat geratel is voorbij. Ik word er altijd helemaal gelukkig van als er even NIETS is in mijn hoofd. Het gekke is dat ik dan opeens weer bergen energie heb en van alles kan en wil doen terwijl ik van te voren voor alles te moe was. Mindfulness is voor mij oefenen in ‘niets’ hoeven denken.” 


De gelukkigste momenten in je leven zijn vaak momenten waarop het stil van binnen is, waarop er even helemaal niets is. Dan ben je ontspannen, dan ontstres je, dan ben je gelukkig. 
Mindfulness is een oefening in 'niets doen'.Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Heb jij daar een mening over? Neem geen blad voor je mond en reageer: