17.4.12

Niets doen maakt gelukkig!

De gelukkigste momenten in je leven zijn vaak momenten waarop je helemaal niets doet. Oefen je in 'niets doen'.

Als je niets doet kom je bij dat vredige gevoel dat in ons allemaal schuilt en dat voelbaar is in je buik. Dat is niet niets! Ik doel niet op dat luie zondagmiddag-gevoel. Het is ook niet een gebrek aan beweging.

Nee, het is pure kracht.

Als je het in een metafoor duidelijk wilt maken zou je kunnen zeggen dat het als het oog van een tornado is. Vol energie, omgeven door een kolkende massa, maar in perfecte balans.
In contact staan met die stilte in jezelf is in harmonie zijn en helemaal in het heden. Niet met je gedachten ergens anders behalve bij dat wat er nu is.
Als je in die 'state of mind' aan het werk bent, ben je super geconcentreerd en loopt alles waar je mee bezig bent, soepel.
Dus ja: de gelukkigste momenten in je leven zijn de momenten van niets doen. Van helemaal in het nu zijn. En dat zijn ook de momenten waarop vanuit het niets de meest creatieve idee├źn in je opkomen.
Iedereen die het gevoel kent, weet wat ik bedoel. Voor al die anderen: het is te leren. Je kunt het oefenen. Met bewustwordingstrainingen, meditatie en mindfulness.

Veel plezier in het nu, met dit moment waarin jij kiest om even helemaal hier te zijn.

VANAVOND MINDFULNESS, leren 'Niets Doen'

Om 19 uur en om 20.30 begint les 1 van de cursus Mindfulness.

Er zijn nog enkele plekken zowel om 19 als om 20.30 uur. Bel maar even als je interesse hebt.

De kosten zijn ook te overzien: 135 euro voor tien lessen met een reductie van tien euro als het bedrag in eens betaald wordt.

Spontane beslissingen zijn vaak de beste, dus wie weet zie ik je vanavond.

Janny Leggedoor

Herenlaan 55

06 54775574

Read more

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Heb jij daar een mening over? Neem geen blad voor je mond en reageer: