15.12.11

Gratis mindfulness-les in BrandevoortMaandag 19 december om 19 uur is er een gratis les Mindfulness. 9 januari begint er een nieuw blok van tien lessen.
Ben je toe aan wat rust in je hectische leven, en weet je niet hoe je dat moet doen, kom dan een cursus Mindfulness doen bij trainingscentrum Brightnezz. Op een eenvoudige manier en met veel persoonlijk aandacht leer je de twee belangrijke methodes om weer je balans te vinden.
De pijlers van de cursus zijn eenvoudige ademhalingstechnieken en mediteren. Het mediteren gebeurt volgens eeuwenoude technieken. De 1001 verschillende meditatietechnieken die er bestaan, hebben allemaal tot doel onze geest tot rust te brengen, angsten kwijt te raken, mentaal en fysiek gezond te blijven en geestelijke ruimte te creëren waardoor nieuwe inzichten weer tot ons kunnen komen.

Ademhalingstechnieken

De ademhalingstechnieken zijn eenvoudig, zeer krachtig en makkelijk toepasbaar in het dagelijks leven. Want dat is het doel van de manier waarop Brightnezz de cursus mindfulness geeft: dat iedere cursist straks het gereedschap in handen heeft om in het leven van alledag zelf aan het roer te staan en de aangeleerde technieken te gebruiken.
Iets voor jou?

Meld je nu direct aan

Kosten: 125 euro voor tien lessen
Korting: Als de lessen voor aanvang ineens voldaan worden, is er een korting van tien euro.
Extra: Verder krijgt iedere cursist aan het eind van de cursus een cd met een geleide meditatie.
Aanmelden kan via e-mail: info@brightnezz.com of telefonisch 06 54775574

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Heb jij daar een mening over? Neem geen blad voor je mond en reageer: