8.12.11

Gratis les Mindfulness

Maandag 19 december geef ik vanaf 19 uur een gratis les Mindfulness. Kom zelf maar eens kijken en ervaren of deze manier van rust en aandacht creëren bij je past. De nieuwe cursus begint maandag 9 januari.

Ben je toe aan wat rust in je hectische leven, en weet je niet hoe je dat moet doen, kom dan een cursus Mindfulness doen bij het trainingscentrum Brightnezz. Op een eenvoudige manier en met veel persoonlijk aandacht leer je de twee belangrijkste pijlers waar de cursus op gestoeld is: de ademhalingstechnieken en het mediteren. Door een cursus Mindfulness te doen neem je het heft van je leven in eigen handen en krijg je de voor ieder mens zo broodnodige rust. Jij creëert het allemaal!

Meditatie

Het mediteren gebeurt volgens eeuwenoude technieken die we kennen uit de Westerse tradities.
De 1001 verschillende meditatietechnieken die er zijn, hebben allemaal tot doel onze geest tot rust te brengen, angsten kwijt te raken, mentaal en fysiek gezond te blijven en geestelijke ruimte te creëren waardoor nieuwe inzichten weer tot ons kunnen komen.
Mindfulness onderscheidt zich in die zin dat het niet het denken wil stoppen maar juist sturen. Het uitgangspunt is dat wij weer aan het roer van onze gedachten komen te staan. Rust, gevoel van vrede, je weer fit voelen, zijn ook hier de doelstellingen.

Ademhalingstechnieken

De ademhalingstechnieken zijn eenvoudig, zeer krachtig en makkelijk toepasbaar in het dagelijks leven. Want dat is het doel van de manier waarop Brightnezz de cursus geeft: dat iedere cursist straks het gereedschap in handen heeft om in het leven van alledag zelf aan het roer te staan en de aangeleerde technieken te gebruiken.
In de eerste cursus worden er vier speciale manieren van ademhaling geleerd die ook als je het voor het eerst doet, een buitengewoon weldadige invloed hebben. En zoals gezegd zijn het geen ingewikkelde technieken waardoor ze ook makkelijk alleen te doen zijn.

Iets voor jou?
Meld je dan aan: info@brightnezz.com of 06 54775574
Ook graag even aanmelden voor de gratis les. Kan beide ook op bovenstaande manier.

Hopelijk tot 19 december of 9 januari
Janny Leggedoor

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Heb jij daar een mening over? Neem geen blad voor je mond en reageer: