16.12.11

Een waarheid als een koe over doodgaan en wijsheid


Sometimes, you just have to die a little inside in order to be reborn and rise again as a stronger and wiser version of You!

If it doesnt kill you it makes you stronger and wiser.

Both quotes are so true that I really hate them sometimes, simple because it also hurts a lot. I know that thats what its all about, but still: there must be an easier way.
And there is I experienced. But it's a way we only look for when we're already dying a little bit inside. I sometimes think that we people need that otherwise we think it's not real or important enough what we are feeling.
But please respond if you feel otherwise.


Beste Nederlandse lezers
Ik ben voor een keer in het Engels begonnen omdat een derde van mijn lezers uit de Verenigde Staten komt. En dat waardeer ik heel erg. Sowieso waardeer ik het als mensen mij volgen of retweeten op anderzins anderen van mijn blog op de hoogte brengen. Laat me vooral weten hoe jullie over zaken denken dan kan ik daar ook aandacht aan besteden.
Nu mijn vertaling van deze Daily Thoughts in het Nederlands:

Soms moet je gewoon een klein beetje doodgaan van binnen om een mooiere, sterkere en wijze versie van jezelf te worden.

Of zoals mijn vader altijd zei: Als je er niet dood aan gaat, kom je er sterker en wijzer uit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Heb jij daar een mening over? Neem geen blad voor je mond en reageer: