9.12.11

Cesar Millan, een echte magiër aan het werk


Iedereen die het programma Dog Whisperer met Cesar Millan wel eens heeft gezien kan niet anders dan de stelling onderschrijven dat wat die man doet magie is. En dan bedoel ik magie in de mooie en eeuwenoude betekenis van: Magie is de kunst om met een vooropgezet plan zaken in het bewustzijn veranderen in overeenstemming met de wil. Hij beïnvloedt zijn eigen bewustzijn zodanig dat de honden daarop reageren. En daarmee komt een ander credo om de hoek kijken en dat is die van:,,De wereld is een weerspiegeling van jezelf."
Cesar laat zien dat magie alles te maken heeft met de kunst van leven, met aan het roer staan van je denken en voelen. Schitterend om te zien hoe hij leeft wat alle leermeester al eeuwen roepen en hoe dat zijn vruchten afwerpt. Zowel als het gaat om de opvoeding van de mensen als de rehabilitatie van de honden, als het welzijn van Cesar Millan zelf.
Als je wilt weten wat echte magie is, kijk dan heel veel naar de Dog Whisperer.

Cesar Millan a real magician at work
If you know the program The Dog Whisperer you have to admit that Cesar Millan is a real magician. He practice the attitude of magic witch is: Magic is the art to cause changes in consciousness in accordance with the will.
Cesar understands the art of living and shows the world that if you want to change the world you have to change you're attitude, your consciousness. The adage is and will stay: the world is a reflection of you.
If you want to learn how to live your live and in that way what magic is, watch the Dog Whisperer a lot

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Heb jij daar een mening over? Neem geen blad voor je mond en reageer: