4.11.11

Hoe werkt Brightnezz

Brightnezz, de formule
Gratis weblog voor en door mensen die geïnteresseerd zijn in zingeving, spiritualiteit, Oosterse maar zeker ook oude Westerse tradities, kabbala, genieten, geloven, reizen en vooral leven.
Brightnezz gaat onderwerpen van alle kanten belichten. We schrijven artikelen, maken foto's en interviews, lezen boeken die hierover gaan en schrijven ook over wat mensen ervaren. Brightnezz publiceert hierover, twittert als het artikel online staat en vraagt dan aan iedereen:

Wat wil je nog meer weten over dit onderwerp ?

De vragen en reacties van de twitteraars of mailers vormen dan de onderwerpen voor de volgende artikelen.
Op die manier willen we het weblog vormgeven en maandelijks een compleet themanummer maken. Voor de daaropvolgende maand kiest de redactie een nieuw onderwerp. Er komt weer een hoofdredactioneel stuk over het thema, een inleidend artikel en een column. Dit twitteren we opnieuw naar onze volgers, en het scheppingsproces begint van voor af aan. De lezers willen meer weten over het onderwerp, de redactie gaat met de voorstellen aan de slag en een nieuw themanummer ziet het levenslicht.

Trainingen
Naast schrijvend journalist ben ik trainer en coach. Ik geef bedrijfstrainingen - Lumina Learning -, negendaagse persoonlijke bewustwordingstrainingen en cursussen Mindfulness. De persoonlijke trainingen zijn in de beschermende omgeving van mijn huis, net zoals de cursus Mindfulness. De bedrijfstrainingen worden op locatie gegeven.Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Heb jij daar een mening over? Neem geen blad voor je mond en reageer: